Morrn!

Hör och häpna! JAG HAR TRÄNAT ! Tungt och jobbigt men roligt! :) så kanske får bli ett till pass ikväll! ;) Nu vankas det frukost :)

Ha en grym dag alla! Puss & kram


Typ

haha min bror är så rolig... Vi är ju 4 tjejer hemma och alla har gått utan byxor idag så han frågar om det är nytt mode att gå utan byxor haha :P inget nytt mode inte med gött äre :D


LYCKLIG!!!

Idag har vart en riktig slapp dag! Så skönt, endast laga grymt god mat! ;)
I  måndags va ja i stan med Natalia & Felicia,, sinnes sjukt mycket folk och galet varmt! Typ högsommar värme.. Usch aldrig mer kan jag säga!  Hittade en del saker så rätt nöjd :) Även igår blev det en sv'ng till stan fixade mina naglar inför nyår! Tok nöjd! :D Fick även lite mys tid med min finaste frida <3 För sista gången hon åkte till norge! Äntligen !!  Börjar bli fett laddad till nyår BTW! Ska fira med goa vänner kan knappast bli bättre.. klänningen köpt smycket likaså , skorna framtagna spriten köpt.. Kan knappast bli mer laddad! Har ju inte kunnat dricka på länge men nu änrligen mår jag bra känner förbättring för varje dag.. Vissa grejer kan ju bli bättre men såhär bra har jag inte mått på över ett helt år!!!! Finns ingen bättre kännsla så det ska vi även fira på lördag!! JAG ÄR LYCKLIG IAF!!!!







Ta hand om er, när som hellst kan livet förändras!!

mardröm

5/12-11 har typ vart värsta dagen i mitt liv.. Blev väckt halv 6 på morgonen av att en nära annhörig (nämner inget namn ) fick åka ambulans in till sjukhuset för fruktansvärda och rätt allvarliga smärtor. Hade lilla -William på besök så ja skulle köra hem han till stan där han bor ;) Vi hade så mysig hela morgonen med barnprogram & oboy mys! vid tio va det dax att laga lunch och gjorde hans favorit , pannkakor! :) Gjorde iordning oss och hämtade syster Felicia i skolan, åkte med henne till läkaren . Han va så duktig under hela tiden, duktig kille! Lämnade han hemma , men dock ville han följa med mig hem igen o leka och vägrade vara kvar hemma..SÖTNOS Han tog  till och med på sig kläderna igen o stog ute vid dörren.. Men tyvärr så fick han inte följa med :/ Väl i bilen igen så bestämde vi oss för att hälsa på sjuklingen på sjukhuset, nästan där så ligger de någon oss jäkligt tajt i röven försöker varna killen bakom genom att blinka med bromljusen som en tok! han fattade nog inte riktigt! han blev påkörd bakifrån och då smack så va han i min häck! aooooootch säger ja bara ... Förs kännde ja inte så mycket men åkte o hälsade på sjuklingen och tyckte att både jag och syster verkade konstiga. Fick prata med en doktor som hänvisade oss ner till akuten. Fick fylla i massa tråkiga papper och undersökningar, men då syrran bara är 14 fick hon inte va kvar utan skickades till std ist! Så ja skulle igentligen med men läkaren såg att jag blev alldeles röd flammig på hela kroppen o mådde så illa.. så ja fick stanna... dock många många fler timmar än väntat.. kl 04,00 fick ja äntligen röntgas och sen en till undersökning.. Visade sig att jag hade en stukad nacke & grymt svullen i rygg  & axlar. Va där i 12 timmar!  hemma strax efter 6 på tisdag morgonen! Hade inte riktigt planerat detta i min måndag.
Usch Lev livet och ta hand om nära och kära! 

LOVE Annelie

nice kväll

Igår va vi hos åke men marcus o gurra o bada jaccuzzi ! Kanon mysig kväll :) tack grabbar :D Idag har vi haft städ dag.. inte jätte skoj , men med spotify så blir allt roligare :D Så det gick snabbt men massa dunka dunka ;)Hade ju inte vart fel o tagit en öl eller två Men skulle ju gått på julbord med alla underbara människor men tyvärr får ja hoppa de då jag inte får bli sjuk! Ikväll blir de chill med mys o film.. =) Så ska inte klaga! :) Love / Annelie

Freeeeeeeedag

Sitter i köket och har kvalitetstid med min kopp te :) Bättre morgon finns ju inte ..:) Nu är det bara 17 dagar kvar till typ läskigaste dagen i mitt liv .. Är sjukt nervös redan och hur kommer jag va på the big day med stort D? Haha usch det får vi nog tänka på en annan dag! Åter till helgens bravader som jag hade sett så mycket fram emot julbord och gott dricka med fantastiska människor! Men nej vi kör på nykter typ fram till nyår .. Kul tjej öööh nej ;) men allt för min stackars hälsa :) hihi nä nu ska ja inte uttråka alla så have à nice day se ya later babes!

Pusss


Gottit

Blev god lasagne till middag .. Mm gott :) även en liten bild från mitt bästa redskap i köket.. Global knivar! Dom är mig alltid trogna ;) Ja jag är ju inte ensam kock att ha dom i köket direkt ,hihi ... Nu har vi lite mumsigt kvällsmys :) efter min gowda middag :D chokladen är grymt god testa och ni blir inte besvikna !

Puss


Äntligen

Fick hem brevet idag som jag så länge har väntat på :) Äntligeeeeeeen! Operation snart iaf ! Känns skönt , hoppas dom hittar och tar bort så jag kan få vara mig själv igen :D saknar det! Hatar att bara vara hemma hela dagarna o ändå va så trött , jo det är ju iof värken som gör det så ... Men Boring!!

Love to you!


1december

Ligger i min säng och dricker te :) nu tänkte jag även kolla på julkalendern och se om det är något att ha :) Mysig morgon på er allihopa!

Pussis


RSS 2.0