skönt

Letar och letar efter en satans nyårsklänning men hittar ingen :/ Har letat hur länge som hellst o ingen som faller mig i smaken , eller jo men 2500 är nog lite mycket för en klänning som man ska ha en dag! Men får kidnappa min fridelutt när hon kommer hem på lite klännings jakt ;) Nu ska här ske förändringar i mitt liv! Har börjat så smått idag, skönt har nog gjort ett av min bästa beslut idag! Känns otroligt skönt! Nu börjar äventyret på ett bättre liv..Kasta all skit bakom ryggen och köra mitt eget race:) HEJA MIG :)
MINA VÄNNER ÄR GULD VÄRDA NI ÄR DET VACKRASTE PÅ DENNA JORD <3
Tack för att ni stöttar mig i vått och tort även om jag mått rätt dåligt och att jag är sämst på att höra av mig just nu så vet ni att ni alltid finns i mitt hjärta! Ni är bäst forever!!
Här är från turkiet förra sommaren ! grym resa!! Med ett grymt tjejgäng! 
// LOVE

sängen ropar efter mig

Dax att sova snart , börjar bli riktigt trött nu iof kl är rätt mycket :P
Dock är det ensamt att sova själv vill ju ha någon brevid och håller om mig tills ja somnar ! Inte mycket att göra åt saken men man kan ju hoppas iaf!!  ;) 

Här har ni två bilder fyra års mellanrum lite skillnad iaf ;)
Natti natti! Puss love

älskade vän

SNART KOMMER DU HEM äÄLSKADE VÄN !! LÄNGTAR ! <3<3<3<3<3

Måndag igen :)

Vilken natt! Knapp sovit något alls pga min jädrans mage och jag som har vart världens lyckligaste tjej och trott att det är på bättringsvägen ! Men kanske dumt att hoppas på för mycket .. :( Satt ock åt frukost i köket med rätt hög musik på
Helt plötsligt började hela marken vibrera + Huset & garaget Tok skumt fattar nada , vad händer? Det Hände inte en gång utan 3 .. Läskigt värre ! Hm skum start på dagen :s
Btw jag vill ha SOMMAR IGEN !

Love


Strömlösa

Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss minst sagt .. Strömmen gick vid halv 7 tiden och kom tillbaka precis ! Så vi bestämde oss för att dricka glögg ändå , så vi tog fram våran olje spis. Fyllde den , tände den och det gick bra tills pappa såg att det droppade lite olja under ... Så helt plötsligt hade vi en rätt stor orange låga i köket , man hann fundera sjukt mycket på dom få sekunderna , läskigt! Pappa flög igenom huset ut till växthuset och hämtade brandsläckaren , och lågan slocknade på 2 sekunder ! Tuuuur att vi har en sån bra pappa och Tina ! Efter den lilla händelsen och choken hade lagt sig så drack vi glögg åt pepparkakor och choklad, pratade och hade kanon trevligt .. Och såklart massa levande ljus. Älskar ljus blir såååå mysigt då! Hihi .. Hoppas ni alla har haft en bra kväll trotts ovädret!

Ta hand om varandra!
Puss


min helg

Har orkat blogga i helgen men nu blir det lite uppdatering =) weeeehoo :D I fredags va ja hos goingen amanda o hade fredags mys med massa prat o skratt! Efter det åkte jag o ida till Harrys en sväng o träffade massa gammla vänner kanon kul :) Igår va jag hemma o flummade sönder med familjen adventstäd och hög musik med dans o ännu mera flum :P knäpp familj men underbar ;) LOVE ! Senare på kvällen va jag på jörlanda puben, kanon trevligt trots att jag va nykter som ja är jämt numera :/ inte riktigt likt mig :P får dock bli så tills magen är helt bra igen.
Idag har det bara vart slappa och mys med familjen käkade tacos till middag MUMS !Dock Blivit tokförkyld med!! haha! Men usch va det blåser känns som hela huset ska blåsa iväg snart :( Hoppas det avtar snart, ingen lust att gå ut i detta piss väder därför får det bli en glögg och pepparkaks kväll men massa tända ljus med min underbara familj!
Här är en outfit bild från igår :)
Tunika : Saint Tropez
Jeans : Miss sixty
Skor : Scorett
SE YA LATER !  LOVE

Underbart

Så skönt att magen inte gör ont idag heller .. Peppa peppa ta i träd :D åh tänk om detta kan hålla i sig ett tag !:) precis drukigt en kopp te och kollar på frisörakuten , knepiga människor detdär! Men så intressant ;)

Pussss


Överraskning :)

SIS kom in och överraskade mig med en sinnes god smoothie :) <3 mumsig :) städat rummet ,ny duschad , ny bäddad säng och tänt massa ljus ! Hög mysfaktor på detta :) Pricken över it är att jag har inte haft ont i magen idag ... Så lycklig första dagen på evigheter :) ! kan knappast bli bättre än såhär! Underbara tisdag!
Bjuder på smoothie bild och rum bild ;)


Big love !!


MYS

Ligger i sängen och myser med ett avsnitt av PAN AM ! Den är grym, se den ni kommer inte bli besvikna!
Sjukt snygg kille btw ;)
LOVE

tråkig dag

Sitter i  köket o dricker lite nyponsoppa :) gotti ! Funderar även en hel del på vad jag ska göra med mitt liv, efter jag blivit frisk o jag kan återgå till mitt normala liv. kommit fram till att jag ska börja plugga med Anna , skönt att ha stöttning o någon man kan ha sällskap med och även pusha varandra! Heja oss! Så till sist hoppas jag att bli mäklare ! :) Sen så ska jag även börja jobba igen , o vad jag längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :D
Later babes! / PUSSS

Natti <3

Nu ligger jag i sängen o ska försöka sova och övervinna mitt illamående :/ blääääää för de... Men natti natti goingar ! Puss love


saknar någon att säga godnatt till...

Kärlek som bara är kärlek.

Jag söker en otvingad kärlek, en kärlek som inte finns men som plötsligt en dag ringer på dörren. Som upptäckten av en miljoncheck som hamnat fel och hittas i morgontidningen. Ungefär där reklambladet brukar smygas in. En sån där kärlek där vi klär av varandra genom att möta blickar. Som skickar signaler genom hela mitt nervsystem och bygger vägarbeten den rätta vägen förbi hjärnan, leder omvägen förbi hjärtat runt, runt. En sån där kärlek som gör att man inte kan få bort leendet hur mycket man än försöker när man ska vara allvarlig. Som gör att jag vill äta blodpudding fast jag hatar det, bara för att bevisa att jag vågar. Som känns som att åka fritt fall varje gång jag ringer på hans dörrklocka. Ni vet sån där kärlek som gör att man kan leva på en kanelbulle om dagen när man sitter på café och tittar honom i ögonen, bara för att man är så mätt på kärlek. Man vill somna klockan åtta på kvällen bara för att njuta av alla timmar mot hans bröst tills väckarklockan ringer. Jag vill spela yatzi och ha kuddkrig, jag vill gå promenader hand i hand, jag vill kyssas så länge att jag tappar andan.


En varm uppriktig famn som håller om och aldrig släpper, som ger och vill ta emot kärlek. All min kärlek. Mina bra och dåliga dagar. Någon som jag kan se upp till och vara stoltast över i hela världen. Någon som rak i ryggen visar upp mig för sin omvärld och håller mig närmast. Nån som håller mig i handen och nere på jorden när jag svävar iväg. Nån som kysser mig när jag är osminkad och tycker jag ändå är den vackraste han vet. Nån som vill leva i drömmen med mig och ha världen som lekplats. Nån som har mål och värderingar och står för dem till hundra procent. Nån som väcker mig med en kyss i nacken på morgonen och äter glass till frukost i en varm dubbelsäng. Nån som skriver jag älskar dig i word på min dator som jag ser när han gått till jobbet. Nån som vill äta på dyra restauranger där vi delar på en varmrätt för att vi egentligen inte har råd, men bara för att vi vill sitta i dunklet vid ett tvåmannabord och snudda med varandras fötter under bordet. När det känns som man är en, du och jag. Bara vi alltid. Nån som är min och kan övertyga mig att aldrig behöva tvivla på att det är ett faktum. Ni vet, otvingat, kärlek som bara är kärlek.




Ta vara på varandra ! / Love

önskelista

Snälla snälla Tomten jag har gjort en liten önskelista här ;) Hade jag gärna uppskattat under granen :) Tack sålänge ;)

dåligt bloggande + bildbomb

Hmm inte riktigt så duktig på detta .. Men har helt enkelt inte orkat det senaste , min mage blir bara värre hela tiden , svårt att förklara för er som inte har haft så ont, så ni förstår.. Men tänk mensverk fast när det är som värst så x100000 ungefär...-. Plus kniv hugg ..Sjukt jobbigt! Men idag har jag iaf orkat åka på dop till min kusin Martins och Nettans underbara son Edwin! Världens gowding ;)
Vi fick även en mysig rundvandring på min farbrors gård, helt underbara djur .. Super mysigt =)
Haft en fantastisk dag helt enkelt .. Här får ni massa bilder från dagen o alla gosiga djur!
Söta Anna =)
LOVE / Annelie

Lunch

Inte sovit många timmar inatt heller , går bra för mig! :/ jaja nu är det fredag och helg och den kommer bli grymt lugn iaf ! :) skönt!! Ska strax hämta upp pappa och mats för att få lite sällskap till lunchen :)



Ha en bra lunch :) hörs senare

Bjuder även på en bild på mig i vackra syster yster F


Pain

usch min mage tar död på mig! Har så förbannat ont :/ Tänk om det bara kan försvinna men ett svep ;) då hade jag vart lycklig :D
PUSSSS

Tattuering

Min vän Jennifer som äger salong rönnäng har nu fixat att en tatuerare kommer dit en veckas tid om intresse finns :)Så passa på när han är nära ;) så hör av er på 0304-677760 eller skicka henne ett mail ! pussss


KSG bil !

Behöver du lämna din bil på service eller laga den ? Eller behöver du delar till din Mercedes ? Vi har det mesta ! Hör av er om ni är intresserade. :)

Pusss Annelie


Härliga torsdag

Godmorgon världen :) Trött tjej x1000 ! Hade gärna sovit några fler timmar , blä är galet trött.


Frukostmys

Precis haft en mysig frukost med bästa pappan i världen ! Du är bäst ! :) finns ingen som du , finns ingen kille I hela världen som kan ta din plats i mitt hjärta ! <3 jag älskar dig pappa :) puss Annelie


tisdags mys

Har tänt massa ljus i & krypt ner i sängen och tittar på Tv play  :) Underbara kväll !! Fast det borde ligga någon brevid ! Hade gjort kvällen perfekt!

Pussss

otur igen :/

Blir så trött på all otur, skulle in till stan och bilen vägra starta ,när vi väl fick igång den va jag ca 30 min sen.. Men till stan kom jag iaf och parkerat i nordstan . Träffade min läkare så nu är jag sjukskriven igen! Lovley! Nooooot! Klar hos läkaren och hade satt mig i bilen o skulle starta, men den va stendöd, ner till väktarna och fick med mig en väktare (snygg va han med ;)) och självtartande startkablar. weeei :):)bilen gick igång och jag åkte till stig center för att göra ett ärende där jag stängde av bilen och när ja kom ut så va den död IGEN . Fick raggat upp några engelsmän som kunde hjälpa mig att starta den.. Fick även användning för min engelska , naaaaaajs! Sicken daaaaag.. Hoppas kvällen bjuder på något trevligare,btw om någon har tråkigt kika gärna förbi :) ! Nu sitter jag hemma igen och dricker te! :) Har kommit på att jag älskar det :) mysigt och otroligt gott, mums!
Hörs sen! LOVE / Annelie

Morron :)

Godmorgon alla glada o pigga! Just nu är jag inte ett dugg pigg , sitter o käkar frukost med min underbara pappa , som vanligt :) Gör det varje dag kl 8 ! Är så trött att ja skulle kunna döööööö!! Btw så Skulle hämta min syster i Stenungsund igår kväll , bilen strula satt o väntade och väntade i 2,5 timmar ! men till slut kom både vi och bilen hem ... Sängen va mycket efterlängtad kan jag lova:) Tack ännu en gång ni inblandade :)) Hm och som plåster på såren så så har jag haft sinnes ont inatt så inge bra dedär!

Have à nice day :)
Love / Annelie


Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund här, så ge mig lite utmaning nu :)
Puuusssssssssssss

systers blogg

Tänkte bara länka till min vackra syster och hennes fina blogg :
feliciagransmarker.blogg.se
PUSSS

måndag igen

Sitter i köket med en kopp te & lime honung! otroligt gott :) TESTA!
Tänkte att jag även skulle  summera helgen lite,  Tokmysig och galet skoj  är väl det som passar in , även om det inte blev som vi hade tänkt :P Pratade även med läkaren idag och sa att jag blir ev sjukskriven längre och att få en operations tid inom tre månader. Känns rätt bra iof så man kan få tillbaka sitt "vanliga" liv med jobb och allt va det innebär! För jobba älskar jag bland det bästa jag vet :) Konstigt va :P ?  BTW Är det någon som  Vet någon som behöver en billig bil? för jag har en till salu! En vit liten söt sak ;) Reparerade den för nästan 10.000:- förra året, så klart av min grymma pappa!  Det ända som  behöver göras är att byta motor som kommer kosta mella 3-5000:- . Så hör av er :D Har även planerat dagens middag som ja tänkte skulle bli kalvfärsbiff med klyftpotatis och sås! MUMS ! Allt hemma gjort så klart :)
Här bjuder jag på en bild från förra årets julbord på palace :)
Vi hörs senare lovers! PUSSS

baaaaaaakis lördag

Godmorgon alla glada :)
Igår kom min goa frida, hämtade henne på på stationen , tog en sväng till kungälv o hälsade på peter och hämtade däck :) Senare åkte vi till Robbans pizzeria i kållekärr, käkade och bara tjötade av oss lite ... kan behövas efter en månad utan varandra! underbar start på helgen ! Åkte Lite spontant och träffade Alex , Victor, Simon Och Philip! Mycket trevligt! Tack för en grym kväll :) Nu sitter vi i köket och bara slappar och planerar kvällens bravader , dock blir det nyktert :P
Ha en grym lördag lovers! PUSSSS

Bästaste Frida

Du är underbar min vän ! Vi har alltid kul vart vi än är du är bäst ! <3 love you big time !!!


underbara fredag

Vaknade låg och drog mig en stund gick upp vid 9 satte på tvn och drack en stor kopp te .. Det kallar jag en bra start på dagen , idag kommer min underbara bästa Frida  till mig! Längesedan man fick umgås så mycket som vi ska göra idag :D <3 Innan hon anländer så blir det en låååång varm dusch och en sväng till kungälv och michelin däck, med min mysiga kusin som oxå heter Frida!  ! =) Rolig dag va ? ;) haha!
Hörs senare bebes!

PUSS / Annelie

Natti natti

Nu blir det sängen är galet trött, men  i min ensamhet  alltid  mysigare att han någon brevid ! Godnatt alla Gosingar !
Glöm inte säga tre otroligt vackra ord till den du har brevid! JAG ÄLSKAR DIG! 
En blomma dör om man inte vattnar den…
blomman vissnar och förmultnat utan vatten…
Kärleken dör om man inte ”livar” upp den….
Det kan man göra med dom tre små orden…
Jag älskar dej…..
Kärleken vissnar om man tar den förgivet...
Så vad du än gör glöm inte dom tre små orden..
Ta hand om varandra ! / Annelie

Hallå igen!

Har haft mycket och tänka på och hänt mycket i mitt liv senaste veckorna, så har varken haft ork eller lust .. Men nu ska jag försöka ta tag i detta igen , men som sagt detta är inte riktigt min grej men ska ge detta en chans igen :) Så ja, vad har jag gjort nu då? Förra veckan & veckan innan har mest vart på läkar besök hit och dit och fått reda på att jag har en sjukdom som kommer leda till operation osv.. och en massa massa vila..
Sen även hunnit träffa mina underbara vänner! <3 Nu har äntligen frida kommit hem, o som jag lääääääääääängtat !!!!! :D :D  I måndags så va det packning på g samt utskrift av alla flygbiljetter och uthämtning av rihanna biljetter. :) Så i tisdags så va det uppstigning kl 6 åkte mot Landvetter runt 7 , sa hejdå till familjen , chekade in och började dagen med en mysig frukost på Espresso house med syster som så klart följde med! =) Planet va försenat i någon timma så väl landat i stockholm så skulle vi ta oss till hotellet och gamla staden så vi gick o gick o gick, men tillslut kom vi äntligen fram efter att ha gått 2,5 km typ ;) haha ! Inte igår man gick så långt, aldrig fel med lite frisk luft iaf:) Fick sovit lite middag käkat lunch på stan o även fixa iordning sig inför Rihanna, men känndes som att hon skulle banga idag med! en känsla jag hade hela dagen. Så inne på globen va de galet lite folk och mina förhoppningar va fortfarande samma Men så började DJen spela och daaaaaaaaaaaamn va sjukt grym han va, skulle gärna lyssnat på han hela kvällen. Började filma och wipps så va batteriet slut,trodde jag skulle dö, hann ju inte ens film det ja kom dit för! SUCK! haha men en grym kväll kan man ju sumera det som iaf" Jäkla tur iaf, stackars alla andra som inte fick uppleva det!! Men dagen hem va segt, chekade ut kl 11 från hotellet och planet gick halv nio.. Massa dötid som spenderades på stan o fik! mysigt iaf :) Landade kom hem gick o la mig galet trött magen värkte och trodde den skulle sprängas 100000 ggr om!  Men lyckades somna på två röda! Det händer inte fröken fräken så ofta kan jag meddela :P
LOVE / Annelie

RSS 2.0